avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de la primărie ...

Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de la primărie să plătesc doua amenzi din 2014 este normal sa vina după atâția ani?Cum pot sa scap de ele?. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:37, 9 Iunie 2025
Buna ziua, daca sunteti executat silit, puteti formula contestatie la executare invocand prescriptia in termen de 15 zile de la data primirii plicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi eugenio0711 eugenio0711 Buna seara Acum cateva zile sotia a primit un plic de la EOS pe adresa noua la care s-a mutat dupa casatorie unde are si numele si prenumele schimbate ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar lauramaria1 lauramaria1 Buna ziua. Am luat in 2007 un credit de nevoi personale cu data scadenta in 25 martie 2016. Am platit din acest credit 8 luni de zile dupa care am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita prescriptie laur123 laur123 Buna ziua Acum cativa ani am primit o amenda la trecerea de frontiera din SM pentru trafic de tigari, ulterior primaria orasului meu de domiciliu care se ... (vezi toată discuția)