avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de la primărie ...

Bună seara,am și eu o întrebare.Mi-a venit plic de la primărie să plătesc doua amenzi din 2014 este normal sa vina după atâția ani?Cum pot sa scap de ele?. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Somatie de plata fara pv fara nimic. meka meka Recent am primit prin posta(nerecomandat) un plic cu o somatie de plata de la directia de taxe a primariei. Problema e ca e doar somatia de plata in care e ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ytalyanu ytalyanu Cu respect Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita. Astazi primesc ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta crinadragomir crinadragomir Buna ziua , De obicei imi cumpar rovinieta la inceputul anului pe 12 luni .Am crezut ca am cumparat , dar nu mai gasesc chitanta pentru anul 2011 , insa am ... (vezi toată discuția)