avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, o informatie, va rog. Cum pot alla data am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, o informatie, va rog. Cum pot alla data am foste reabilitat ...

Buna ziua, o informatie, va rog.
Cum pot alla data am foste reabilitat de drept, asa cum ar trebui ? Multumesc anticipat.
Bună ziua. Mergeti la Serviciul Cazier și scoateți un cazier judiciar.
Reabilitarea nu se face de la sine, ci prin hotarare judecatoreasca definitiva.
Ștergerea mențiunilor în urma reabilitării de drept are loc din oficiu! NU este necesară hotărâre. În cazul în care nu au fost șterse, se formulează o cerere către Serviciul Cazier din localitatea de naștere pentru ștergerea mențiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala - reabilitare Voiculescu Marius Voiculescu Marius un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)
Buna ziua,am 8 luni cu susp ramasa definitiva hotararea in 2018 ... bogdan8126 bogdan8126 buna ziua,am 8 luni cu susp ramasa definitiva hotararea in 2018 pe 25 ian,ce trebuie sa fac sa obtin reabilitarea in cazier ca tot apare condamnarea? (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar valentinanghel2005 valentinanghel2005 In data de 23.06.2005 am fost condamnat 1 an si 2 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf. art. 81,82 CP prt. art. 78/1 OUG 195/2002 def. prin neapelare. ... (vezi toată discuția)