avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut o pedeapsa de un an si 6 luni cu suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut o pedeapsa de un an si 6 luni cu suspendare prin 1992/93. ...

Am avut o pedeapsa de un an si 6 luni cu suspendare prin 1992/93. Din cand in cand trebuia sa merg la tribunal sa semnez. M-am dus de cateva ori iar ultima oara tribunalul era in renovare iar politisul mi-a zis sa nu mai vin. Cred ca nu mi sa revocat suspendarea, nu?
Cel mai recent răspuns: Versus09 , utilizator 16:12, 10 Iunie 2025
Cred că este important de aflat care este situația actuală în dosarul dvs penal. Vă recomand să apelați la un avocat să se intereze și să știți ce aveți de făcut.

M-am interesat si mi s-a spus că eventuala revocare a suspendării s-a prescris. Pedeapsa a fost un an si șase luni cu suspendare, si ceva timp ( nu mai știu cat) trebuia să merg sa semnez la tribunal. E adevărat? După cat timp se prescrie? Au trecut totuși 30 de ani. Ar fi absurd să fiu inchis dupa atâția ani. Procesul a fost prin 1994/ 95.
Mihail Croitoru a scris:

Cred că este important de aflat care este situația actuală în dosarul dvs penal. Vă recomand să apelați la un avocat să se intereze și să știți ce aveți de făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea pedepsei FLORENTINA84 FLORENTINA84 In anul 2002 am fost condamnat de trib. Vilcea la 1an si sase luni cu suspendare;aceelasi an am mai fost condamnat de trib Pitesti la 5 ani cu ... (vezi toată discuția)
Recidivă în perioada de probațiune. pot spera la o nouă suspendare? Oleg.Chitic Oleg.Chitic Buna am o problema foarte mare si doresc sa ma ajutati cu un raspuns . Cu 2 ani in urma am fost judecat. Hotararea a fost asa: mi s-au dat 4 ani si 8 luni ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare la locul de munca sau inchisoare? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Ce sanse am daca am o suspendare de doi ani si am comis o infractiune ca sa se revoce suspendarea si printr-o noua pedeapsa aplicata sa primesc cu ... (vezi toată discuția)