avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,Întrebarea mea este : Pot încheia contract ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,Întrebarea mea este : Pot încheia contract de comodat ...

Buna ziua,Întrebarea mea este : Pot încheia contract de comodat auto cu sora mea din Olanda ?Mulțumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 8 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu e nici o problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu auto ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am urmatoarele intrebai: 1. As dori sa plec din tara cu o masina care nu imi apartine. Destinatia ar fi Franta. Ruta trece, prin Ungaria, Austria, ... (vezi toată discuția)
Pot să închei personal (fără a mă duce la notar) un contract de comodat auto între o persoană fizică și o firmă? dnlechipamente dnlechipamente Buna seara. Pot sa inchei personal (fara a ma duce la notar) un contract de comodat auto intre o persoana fizica si o firma?Mai este obligatorie incheierea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre soti, pentu loc parcare ??? ionuca ionuca Buna ziua, Am intalnit urmatoarea problema: astazi m-am dus la Serviciul parcari sector 4, pentru a innoi contractul de parcare auto. Printre alte cerinte ... (vezi toată discuția)