avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am fost victima unei inselatorii ,am depus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am fost victima unei inselatorii ,am depus 2900 de ...

Buna ziua,am fost victima unei inselatorii ,am depus 2900 de euro in Tesla,m-a contactat cineva pe telegram,cum pot depune plangere
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:46, 8 Iunie 2025
Depuneți plângere la parchetul de pe lângă judecătoria unde aveți domiciliul sau la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima frauda telegram Bia12345@ Bia12345@ Victima frauda telegram Buna ziua, joi 20.03 am fost contacta pe aplicatia telegram de o persoana necunoscuta daca vreau sa particip la cateva sarcini online, ... (vezi toată discuția)
Unde se depune plangerea penala? simonik2011 simonik2011 unde se depune plangerea penala, la judecatoria de care apartine paratul sau reclamantul?multumesc. (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net Aleex123 Aleex123 Salutare tocmai am primit o teapa pe net , am ajuns la o intelegere cu cineva , am mers la banca am depus suma de bani in contul acelei persoane si acum nu mai ... (vezi toată discuția)