avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cost succesiune fara partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cost succesiune fara partaj

Bună ziua! Cât ar costa o succesiune fara partaj pentru un teren intravilan cu valoarea de aprox. 50.000e? Terenul este pe numele bunicului care e decedat de 25 de ani, moștenitorii fiind tatăl meu (decedat) și mătușa mea. Cu toții ne am pus de acord ca terenul va rămâne fratelui meu, fără a fi nevoie de partaj.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:17, 8 Iunie 2025
Aveți de făcut 2 succesiuni. Exista website-uri notariale care vă pot oferi evaluări online a tarifelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Am o mare nedumerire de ordin juridic. Pe scurt, in urma decesului bunicilor a ramas o mostenire ce consta intr-o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)