avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doresc sa cumpar un imobil scos la licitatie. In ...
Discuție deschisă în Executare silită

Doresc sa cumpar un imobil scos la licitatie. In publicatia de ...

Doresc sa cumpar un imobil scos la licitatie. In publicatia de vanzare imobiliara este stipulat urmatoarea informatie:
"Menţionăm faptul că asupra imobilului este înscris un drept de ipotecă în favoarea creditoarei
susmentionate; sunt notate şi alte somaţii imobiliare." - imi puteti explica la ce se refera aceasta mentiune?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:46, 8 Iunie 2025
Înseamnă că imobilul pe care vreți sa îl cumpărați are anumite sarcini, există deja anumite pretenții asupra sumelor de bani rezultate în urma vanzarii din partea unor alte persoane pentru datorii pe care proprietarul actual le are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Se executa bunuri grevate de sarcini ady80 ady80 Buna ziua Fiscul vinde la licitatie un apartament, al unei firme debitoare. Pretul de incepere al licitatiei este deocamdata pretul pietei, deci nu e vre-un ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)