avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, in trecut mi-a fost reținut permisul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, in trecut mi-a fost reținut permisul pentru condus ...

Salutare, in trecut mi-a fost reținut permisul pentru condus sub alcoolemie, pe 30.05.2025 am fost la tribunal apoi am fost la trezorerie si am achitat amenda, întrebarea e daca mai trebuie ceva sa fac, in raspunsul oficial scrie ca dupa ce achit amenda nu mai trebuie sa astept nimic?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 17:31, 8 Iunie 2025
Ba da, sa dați (si sa luati) testul 13/15 ca sa nu va majoreze suspendarea de la 90 la 30 de zile.
Ca să fiți sigur, mergeți la direcția regim permise din județ și aflați ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia permisului.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului pe 90 zile ripeanu ripeanu salut. cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie??? sun din Olt si am facut un accident rutier in judetul Vlacea. Dosarul s-a clasat.Nu am avut asigurare ... (vezi toată discuția)
Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)
Restituire permis de conducere dupa renuntarea la urmarirea penala pomutdaniel pomutdaniel Buna seara! Pe data de 08 august anul curent am fost oprit in trafic si testat cu alcooltest ce a rezultat 0.94. Am fost si mi s-au prelevat probe biologice ... (vezi toată discuția)