Bună ziua, am o nelămurire, la superbet (societate de pariuri)angajatele cer cartea de identitate și introduc datele în calculator inclusiv cnp ul,înțeleg sa treacă seri și numărul cărții de identitate, dar nu cnp ul;am solicitat angajatei sa prezinte o legitimație de muncă pe care de fapt nu o are;va rog să-mi spuneți dacă este legal sa mi treacă cnp ul în baza lor de date. Mulțumesc
Pai in aceste "superbeturi"si alte asemenea, se produc mult mai multe alte chestii. In primul rand sunteti monitorizati video din cap pana in picioare - pentru motive mult prea cunoscute ca sa le mai discutam noi pe forumul asociatiilor de proprietari.
Ca acum vi se solicita si cartea de identitate si introduc datele in calculator, este alta poveste. Doar banuiesc ca au si firmele acestea niste reguli, pentru ca de ce s-ar complica ei cu asemenea procedura? Faza este ca acolo se intra cu voia direct personala a fiecaruia. Vrei sa faci activitate acolo, scoti CI-ul, ti se i-au datele si da-i bice... Refuzi sa predai CI-ul, nu intri si cu asta basta!
Mai banuiesc ca aceste firme sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal ale clientilor, ca si bancile, hotelurile, etc.
Mai mult, cred ca aceste firme sunt atent monitorizate de catre autoritati - la randul lor !