avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se rezolva situatia când doua instante au solutii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se rezolva situatia când doua instante au solutii opuse in ...

Cum se rezolva situatia cind doua instante au solutii opuse in aceeasi cauza?
Cine e arbitru, unde se sesizeaza, cele doua instante avind acelasi rang in doua dosare paralele?
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2025
hot_oliviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 10:24, 9 Iunie 2025
Exista, ceea ce se numește, cai extraordinare de atac, atât în civil cât și în penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la recurs elenamuscalu elenamuscalu se poate face recurs la hotararea facuta de curtea de apel?recurs la recurs?de cate ori? (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Ramona1982 Ramona1982 daca s-a dat o hotarare definitiva exista vreo cale ordinare sau extraordinara de atac? am vazut ca sentinta nu e prevazuta cu apel sau recurs, ce e de facut? (vezi toată discuția)
Cãi extraordinare de atac anghelachedan anghelachedan Am avut un litigiu de munca cu intrepriderea la care am fost salariat pentru drepturi banesti care nu mi-au fost acordate.La Fond completul de judecata mi-a ... (vezi toată discuția)