avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs la recurs

se poate face recurs la hotararea facuta de curtea de apel?recurs la recurs?de cate ori?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 14:16, 14 Ianuarie 2013
depinde ce a fost la curtea de apel. Daca s-a judecat recursul, nu mai exista nicio cale de atac ordinara, ci numai cai de atac extraordinare, cum ar fi revizuirea si contestatia in anulare, care au sanse practic zero de reusita.
Nu se poate face recurs la recurs.
Puteti descrie pe scurt situatia?
dosar penal judecat de judecatoria locala.inculpatul si asiguratorul fac recurs la curtea de apel.desi fiind parte vatamata in acest proces nu am facut recurs cu toate ca solutia ma nemultumeste.intrebam cat poate sa mai dureze rezolvarea definitiva a acestiu caz?va multumesc!
In principiu aceasta este ultima cale de atac.
Numai in cazul in care instanta de apel desfiinteaza hotararea data de prima instanta si trimite cauza spre rejudecare se va mai prelungi judecarea acestei cauze.
Cam 2-3 termene se acorda de obicei la Curtea de Apel, 2-3 luni, in general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Proces cercetasa cercetasa loviri si alte violente dupa fond este recurs la tribunal dupa aceea ce pasi mai sunt de urmat (vezi toată discuția)