avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru 7711 - obligatoriu sau nu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru 7711 - obligatoriu sau nu

Este obligatoriu punct de lucru si implicit acord de functionare pentru activitatea de inchiriere auto in scop personal fara sofer? (CAEN 7711) Se poate desfasura numai cu sediu social avand in vedere ca activitatea este una mobila si interactiunea cu clientii este online ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:42, 12 Iunie 2025
si masinile unde stationeaza intre inchirieri, pe strada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez un srl cod caen 4511. Andra_Mari Andra_Mari Buna seara. Doresc sa infiintez un SRL cod caen 4511 si am unele nelamuri referitoare la sediul social si punctul de lucru. Avand in vedere ca atat ... (vezi toată discuția)
Înființare firma inchirieri auto ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Doresc sa înființez o firmă de inchirieri auto in regim de închiriere la zi si vreau sa stiu care sunt pasii de urmat si conditiile necesare ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)