avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... M-am casatorit în România acum acum trei ani și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

M-am casatorit în România acum acum trei ani și acum ma aflu în Italia...

Bună am și eu o întrebare, mam casatorit în România acum trei ani și acum ma aflu în Italia ași putea divorța de aici fără prezența soțului el fiind plecat în Franța, aștept răspuns vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 15:00, 9 Iunie 2025
Puteți divorța în România fără sa fie nevoie de prezenta dvs sau a soțului.
Este însă necesar sa aveți un avocat angajat pentru bunul mers al procesului.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț domiciliul în italia și românia fm22 fm22 Bună ziua ! Sunt căsătorită din 2009 și am trei copii minori. Căsătoria a avut loc în Romania. Locuiesc împreună cu soțul și copiii în Italia, ... (vezi toată discuția)
Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat ... Mirela13427 Mirela13427 Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat acm o săptămână la mama lui în vacanta și nu mai vrea sa mil aducă suntem casatoriti cu ... (vezi toată discuția)
Buna. sotul meu a plecat de acasa acuzandu-ma de adulter. sustine ... Sofi Sofi Sofi Sofi Buna. Sotul meu a plecat de acasa acuzandu-ma de adulter. Sustine ca are video cu mine in casa cu persoana respectiva, copiii dormind la etaj. Ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)