avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Îmi puteți oferi, Vă rog, un model ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Îmi puteți oferi, Vă rog, un model corect de ...

Bună seara! Îmi puteți oferi, Vă rog, un model corect de pontaj pt 4 angajați la stat cu 2 zile libere consecutive, cu programul instituției zilnic de la 09.00 la 17.00? Vă mulțumesc anticipat! clujalex@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 10 Iunie 2025
Cum lucreaza acei angajatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare pontaj pentru 4 paznici Juvenalia Juvenalia Buna ziua Pentru un viitor punct de lucru trebuie angajati 4 paznici pe care nu stiu cum as putea sa-i organizez astfel incat dupa ore de noapte sa aiba ... (vezi toată discuția)
Pontaj pentru sambata si duminica lucrate ionela mitrache ionela mitrache Buna ziua Am o mica problema. Am un magazin in care se lucreaza si sambata(7h) si duminica(4). Pana acum contabila nu trecea in pontaj zilele cu pricina. In ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)