avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum procedez daca sunt inundata de deasupra si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum procedez daca sunt inundata de deasupra si presedintele ...

Buna ziua!

Cum procedez daca sunt inundata de deasupra si presedintele nu vrea sa ma ajute?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Gabi Chirila , utilizator 16:43, 10 Iunie 2025
Puteti formula o notificare către proprietarul de deasupra prin care să îi aduceți la cunoștință acest fapt si să îi solicitați să efectueze reparația. De asemenea, puteți informa, în scris, administratorul pentru a se prezenta la acel apartament în vederea constatării și eventual achitării costurilor din fondul de reparație. Vă recomand să apelați la un avocat să vă asiste.
Va multumesc pentru raspuns!

Avem firma de administratie. In cazul acesta pe cine informez?

Va referiti la o notificare scrisa catre proprietarul de deasupra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare catre administratie IrinaMariana IrinaMariana Buna ziua, doresc !un exemplu de notificare catre administratie In care sa specifice ca apartanentul de deasupra ma inundat si nu vor sa recunoasca (vezi toată discuția)
Tevi fisurate la subsol,subsol cu apa,incotro? ContSters84764 ContSters84764 Buna ziua! Am cumparat de curand un apartament la parter ;dupa o luna am constatat ca la subsolul blocului se afla ``leopardul`` ;ce e de facut si cui ar ... (vezi toată discuția)
Lntretinere - repartizare cheltuieli cu reparatiile cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna seara/ziua Am o problema legata de intretinerea la blocul in care stau.Acum o luna de zile vecinul de sus m-a inundat.Deoarece vecinul spunea ca nu de la ... (vezi toată discuția)