LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Buna ziua!
In luna noiembrie 2024 am primit decizia de pensie anticipata cu penalizare. In 8 ianuarie 2025 am depus la Casa de Pensii a sectorului 6 decizia de incetare a contractului de munca semnata de angajator ( fima s-a desfiintat).
Desi, in fiecare luna am fost la Casa de pensii sector 6 si m-am interesat, nici pana in prezent nu am fost pusa in plata. Persoana de la ghiseu nu mi-a dat nicio explicatie privind aceasta intarziere si nu mi-a comunicat o data la care pensia va fi pusa in plata. Intre timp am primit si decizia cu recalcularea pensiei pe legea noua. La solicitarea mea de a obtine o audienta la directoarea Casei de Pensii mi s-a spus ca de abia la sfarsitul lunii august ma poate primi. Ce actiuni legale ma sfatuiti sa intreprind pentru a primi drepturile conform deciziei. Exista un termen prevazut in legislatie pentru punerea in plata a pensiei? Mai este cineva in aceasta situatie?
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cereți sprijinul CNPP, Ministerului Muncii, Guvern și Președintele României pe adresa lor de email. Le puneți la dispoziție toate datele necesare lămurii problemei d-voastră. În primul rând numărul de dosar și casa locală de care aparțineți.