avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as vrea sa cumpar un apartament pe firma, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as vrea sa cumpar un apartament pe firma, dar actele ...

Buna ziua, as vrea sa cumpar un apartament pe firma, dar actele firmei vor fi gata in august. In schim eu tre sa dau un acont dezvoltatorului saptamana aceasta. Dezvoltatorul imi porpoune sa dau un acont la antecontract ca persoana fizica,urmand ca In august contractul de vanzare cumparare final sa fie trecut pe firma. E ok asa? ce alte aspecte tre sa iau in acalcul?
Buna ziua

actele firmei vor fi gata in august

De ce dureaza atat de mult?
Orice inmatriculare sau modificare in firma se rezolva in maxim o saptamana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala ... florentina333 florentina333 Buna seara, Am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament in 12.03.2021 + contract de rezervare imobiliara ... (vezi toată discuția)
Datorii la administratia financiara, gaze, lumina kri123 kri123 Buna ziua, intentionez sa cumpar o casa care are datorii de peste 10000 lei la administratia financiara pt impozit neplatit, amenzi si alte probleme ale ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament nou aflat sub ipoteca de la dezvoltator dk88 dk88 Buna ziua, Sunt pus in fata unei situatii mai delicate pe care initial am crezut ca am prevenit-o. Am cumparat in toamna un apartament de la un dezvoltator ... (vezi toată discuția)