Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu informatie. Sunt mama de tripleti, sunt in CCC (copii in 18 septembrie implinesc 2 ani), iar reintoarcerea mea la locul de munca este cam imposibila, neavand suficiente resurse financiare pt o bona care sa ma suplineasca pe durata programului de la munca. Am solicitat la angajator concediu fara plata si mi s-a acordat o perioada de doar 30 zile si mi s-a specificat ca mi se acorda pt un motiv bine intemeiat, eu invocand o perioada care sa ma ajute pana mai cresc copii. Perioada nefiindu-mi ajutatoare, am refuzat. Contractul meu de munca este suspendat pana pe 18.09.2025, iar angajatorul mi-a solicitat deja demisia. Mi-a dat termen pana spre finalul lunii iunie pt a putea prelungi contractul unei colege nou venite (nu este colega care a fost angajata in locul meu pe timpul CCC- ului) care ii expira contractul pe 30.06.2025.
Este legal sa-mi solicite demisia cu aproximativ 3 luni inainte?
Pot intrerupe cic
gabitzu837
in prezent sotia mea se afla in cic de 6 luni iar din anumite motive financiare am decis sa intru eu (sotul) in cic iar sotia sa reinceapa serviciul.sotia a ... (vezi toată discuția)