avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Intentionez sa cumpar un teren care este deja ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Intentionez sa cumpar un teren care este deja imprejmuit ...

Buna !
Intentionez sa cumpar un teren care este deja imprejmuit cu un gard de tabla. Pe una din laturile lungi acest gard are o problema : din motiv de vant puternic ( asa mi s a zis) este ondulat, aplecat in exterior. Drept pt care este ancorat cu cateva sarme care sunt destul de tensionate. Din cand in cand se mai foloseste un scripete (?!). Cred ca e semn ca fara ele aceasta parte de gard n ar prea sta " in picioare" .
De 3 saptamani de cand ne am inteles verbal ca vrem terenul am primit doar promisiuni ca se va repara gardul.
Intrebarea mea este :
-- daca eu dau avans, ca sa se inceapa actele, si nu se repara gardul , pot sa ma razgandesc si sa mi recuperez avansul?

Multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:12, 11 Iunie 2025
daca in contract ii dati un termen pentru reparare si nu il respecta, da.mai bine platiti mai putin si faceti dvs gardul cand deveniti proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Hotar de demarcare vecinatate mimisor31 mimisor31 In ultimul timp tot am probleme... Am devenit proprietara a terenului in urma unei succesiuni dupa decesul tatei. Apoi mama in urma unui accident vascular a ... (vezi toată discuția)
Inaltime gard - autorizatie de constructie Avelina Avelina Doamna/Domnule Avocat. Va prezint un caz concret, va rog respectos sa ma indrumati. Am o problema cu vecinul privitor la un gard. Deci, gardul intre noi (eu si ... (vezi toată discuția)