avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare PV datorită adresei și a seriei/ nr CI ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare PV datorită adresei și a seriei/ nr CI greșite

Salutare! În urmă cu două zile am fost surprins de radar cu viteză mai mare de 50 km decât cea permisă. Am fost oprit și mi s-a întocmit proces verbal. În plus, mi s-a reținut permisul și mi s-a transmis o amendă de 911 lei în 15 zile. Parcurgând procesul verbal am observat ca mi-au scris o alta serie de buletin și alta adresa de domiciliu. Care sunt șansele de câștig dacă fac contestație?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:22, 11 Iunie 2025
Dacă sunt alte date corect scrise, care va identifica, cum ar fi CNP, atunci instanța va constata că e doar o eroare materială și sunt zero șanse de anulare PV.

Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile Zappo11 Zappo11 Am fost sanctionat contraventional cu amenda si complementar cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece am fost surprins de ... (vezi toată discuția)