avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! am o persoana care a implinit 65 de ani din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! am o persoana care a implinit 65 de ani din decembrie ...

Buna ziua! am o persoana care a implinit 65 de ani din decembrie 2024 si a depus dosarul pentru pensie limita de varsta - am primit decizie respingere a pensiei pentru limita de varsta pe motic ca Nu se face dovada optiunii pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta conform art.46alin.2 din legea 360/2023. Anexat sunt declaratia pe propria raspundere si adeverinta tip pentru a fi completate. Ar trebui completate si retrimis la Casa de Pensii sau mai trebuie ceva?
Cel mai recent răspuns: DENYYY , utilizator 15:13, 11 Iunie 2025
Ar trebui completate si retrimise la Casa de Pensii.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este gresit? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Salariatul a implinit 65 de ani si circa 33 ani de contrib exact in 31.08.2024.Ca si contabil ii inmanez toate documentele necesare dosarului pt pensionare ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 (2) ... Carp Mircea Carp Mircea Legea 360/2023 Art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 Persoanele asigurate în sistemul public de pensii care îndeplinesc condițiile de înscriere la ... (vezi toată discuția)
Bărbat nascut la 02.05.1960, am adeverinta cu o localitate care ... BarbuViorica BarbuViorica Bărbat nascut la 02.05.1960, am adeverinta cu o localitate care a fost poluata, când pot ieși la pensie la limita de vârstă. (vezi toată discuția)