avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, agentul imobiliar imi cere copii dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, agentul imobiliar imi cere copii dupa actele apartamentului ...

Buna ziua, agentul imobiliar imi cere copii dupa actele apartamentului pe care vreau sa il vand (copie dupa acte originale, cadastru si intabulare, certificat mostenitor etc.) pentru a le arata clientului care urmeaza sa se consulte cu un notar. Este in regula sa le dau? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
intrebare_, utilizator
Cel mai recent răspuns: intrebare_ , utilizator 18:49, 11 Iunie 2025
Este normal ca un cumparator, sa cunoasca ce doreste, sa cumpere. Daca doriti, sa vindeti si sa aveti cumparator, respectivele acte sunt utile agentului impobiliar.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare petru.jitaru petru.jitaru se poate intabula un apartament daca sunt in proces cu asociatia de proprietari pt.plata penalitatilot ? ma poate lamuri cineva? multumesc si o seara buna (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin procura rrramor rrramor Buna ziua, Proprietarul apartamentului in care locuiesc este plecat in Franta de 10 ani si nu se mai intoarce in tara si doreste sa vanda apartamentul dar sa ... (vezi toată discuția)