avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Fac parte din Familia ocupationala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Fac parte din Familia ocupationala „Administratie” ...

Buna ziua! Fac parte din Familia ocupationala ,,Administratie,,. Sunt functionar public. Acum 3 luni mi s-a schimbat raportul de serviciu, fiind transferata de la Consiliul Judetean la o institutie subordonata acestuia. Nu am intreruperi in vechimea in munca. Cu toate acestea, ANAF vede doar doua luni de activitate. Este normal? Ce pot face pentru a accesa un credit? In realitate, am peste 27 de ani de munca, nu doar 2 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 11 Iunie 2025
Verificati Revisal-ul.
Functionarii publici nu se inregistreaza in REVISAL.

De cand sunteti angajata la institutia subordonata C.J.?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public duni duni Am un functionar public detasat la Autoritatea in a carui subordonare ma aflu si am primit instiintare ca in temeiul art 90 alin 1 lit a, alin 2, alin 3 si ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Transfer la cerere de la consiliul judetean la o institutie centrala Nahema Nahema Buna ziua! Sunt functionar public la un consiliu judetean. Pot sa ma transfer la cerere la o directie judeteana a unei institutii centrale? (vezi toată discuția)