Bună ziua, lucrez la o multinațională unde programul meu de lucru este 12 /24!
Adică azi sunt de dimineață 6-18 după care liber pana mâine când continui 18 - 6
Acum v or sa implementeze un program de care nu am auzit nu am primit act adițional doar ne a fost luat la conștiința situația respectiva
Noul program va fi!
De va lucra consecutiv (aduca eu voi fi în incinta firmei) 3 zile a câte 12 ore de zi, urmate de 3 libere după care 3 a câte 12 de noapte consecutiv.
V or fi plătite 11 ore și 10 min iar restul de 50 întra la pauza și nu se plătește, țin sa menționez ca firma are 500 angajați care lucrează 8 ore *40 ( 48 cu suplumentare, și lor pauza le este plătită în cele 8 ore
Trebuie sa se stie sigur , nu pe auzite , care va fi programul ..Pauzele, cu excepţia dispoziţiilor contrare din contractul colectiv de muncă aplicabil şi din regulamentul intern, nu se vor include în durata zilnică normală a timpului de muncă.
Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.
Ar fi fost bine sa ne scrieti si cum este mentionat exact in acel act aditional, ca sa ne putem da seama.