avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, lucrez la o multinațională unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, lucrez la o multinațională unde programul meu de ...

Bună ziua, lucrez la o multinațională unde programul meu de lucru este 12 /24!
Adică azi sunt de dimineață 6-18 după care liber pana mâine când continui 18 - 6
Acum v or sa implementeze un program de care nu am auzit nu am primit act adițional doar ne a fost luat la conștiința situația respectiva
Noul program va fi!
De va lucra consecutiv (aduca eu voi fi în incinta firmei) 3 zile a câte 12 ore de zi, urmate de 3 libere după care 3 a câte 12 de noapte consecutiv.
V or fi plătite 11 ore și 10 min iar restul de 50 întra la pauza și nu se plătește, țin sa menționez ca firma are 500 angajați care lucrează 8 ore *40 ( 48 cu suplumentare, și lor pauza le este plătită în cele 8 ore
Cel mai recent răspuns: Dănuț 1942 , utilizator 13:34, 15 Iunie 2025
Trebuie sa se stie sigur , nu pe auzite , care va fi programul ..Pauzele, cu excepţia dispoziţiilor contrare din contractul colectiv de muncă aplicabil şi din regulamentul intern, nu se vor include în durata zilnică normală a timpului de muncă.
Pai nu din auzite, azi am semnat înștiințarea ca am fost informați, acum aștept actul adițional, ele (doamnele de la HR) au spus ca fac apoi.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

Ar fi fost bine sa ne scrieti si cum este mentionat exact in acel act aditional, ca sa ne putem da seama.
Am sa revin când primesc actul adițional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare roi comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, O firma are 2 pc de lucru, la unul din ele se vrea program de la 8.30 la 17.30 cu pauza de 1 ora; la celalalt pc de lucru se vrea program de la ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa-obligatoriu sau nu andreea.dragan andreea.dragan Buna dimineata! Lucrez de aproximativ 1 an de zile in cadrul unei firme, iar programul de lucru a fost de 8 ore, de la 8-16.00. Saptamana trecut, m-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara ce mi se poate intampla daca refuz sa lucrez 12 ore ... matiuta matiuta Buna seara Ce mi se poate intampla daca refuz sa lucrez 12 ore cu 24,adica o zi cu o zi in conditiile in care in contractul meu de munca scrie ca programul ... (vezi toată discuția)