avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva IAMRCT Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva IAMRCT Bucuresti

Buna ziua,
Am lucrat la Intreprinderea Antrepriza Montaj Reparatii Centrale Termice (IAMRCT) Bucuresti in perioada 1984 - 1989 si la Antrepriza Montaj Reparatii Centrale Termice Oltenia Craiova in perioada 1989-1993
Va rog daca puteti sa-mi spuneti, cui sa ma adresez in vederea obtinerii adeverintei necesare pentru vechime.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 12 Iunie 2025
A.M.R.T.C Sud Bucuresti a fost preluata de A.M.R.T.C Oltenia iar din data de 01.07.91 AMRTC Oltenia ... AMRCT Oltenia care a fost inlocuita de continuatoarea ei TERMOENERG- Filiala Oltenia, care la rândul său și-a schimbat denumirea în S.C. Olterm S.A. C., această ultimă denumire fiind schimbată în anul 1993 în S.C. GSMC Vulcan S.A. Craiova, . care a intrat în insolvență și ulterior în faliment iar întreaga arhivă a societății s-a aflat în posesia societatii Insolvența 2007 SPRL ( entitate radiata din 2019)

Trebuie sa intrebati la ONRC sau UNPIR ce s-a intamplat cu societatea Insolventa 2007 SPRL ..si mers pe firul problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ... Neagu G Neagu G Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan ... (vezi toată discuția)