avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! In 2010 la o solicitare către Primărie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! In 2010 la o solicitare către Primărie pentru fapte ...

Buna ziua!
In 2010 la o solicitare către Primărie pentru fapte petrecute în 1992 aceasta a răspuns astfel:
"..conf art 31 din Legea 50/1991...dreptul de a constata contravențiile și a le aplica amenzile prevăzute de lege se prescriu in termen de 2 ani de la data săvârșirii faptei".
Este corect un astfel de răspuns al unei instituții? E vorba de largirea ilegala a unui balcon de la etajul 1 aflat deasupra celui de la.parter, construit legal, cu proiect și avize. S-a ajuns aici deoarece în toți anii până la sesizare s-a incercat o rezolvare pe cale amiabila a situației neplăcute.
Cel mai recent răspuns: melissta , utilizator 23:50, 12 Iunie 2025
Bună ziua! Este corect.
Vă mulțumesc pentru răspuns. Iată totuși cum legile sunt ușor strâmbe și lasă neregulile să devină normalitate. Daca balconul de jos prezintă fisuri și s-ar putea ajunge la situații tragice...tot răspunsul cu prescrierea va fi fluturată în vânt??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata rovigneta benemarin benemarin Am primit azi 4.04.2019 proces verbal pentru amenda lipsa rovigneta la data de 11.12.2018. Procesul verbal este intocmit in data de 12.03.2019 si a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Probleme infiltratii balcon iulia_ iulia_ buna ziua. am urmatoarea problema s locuiesc la penultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. balconul de deasupra nu este inchis sau acoperit. de aceea cu timpul ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)