avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bună ziua , am decis lichidarea și dizolvarea firmei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bună ziua , am decis lichidarea și dizolvarea firmei începând ...

Bună ziua , am decis lichidarea și dizolvarea firmei începând cu 1 iulie ,dar am un angajat în concediul medical în ultimele 2 luni. Casa de asigurări e în urma cu 1 an cu plățile. Cum se procedează? Cum mai pot recupera sumele și cum pot lichida firma cu creanțe?

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical reve reve Buna ziua! am si eu o problema care pare fara rezolvare..toti dau din umeri.. Sunt insarcinata in 27 saptamani, incepand cu 1 dec pot intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu prepostnatal neplatit elena_barbu elena_barbu BUNA ZIUA Firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu mi-a fost platit concediu pre/postnatal chiar daca eu am depus certificatele in fiecare luna ... (vezi toată discuția)