avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am o salariata care solicita revenirea din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am o salariata care solicita revenirea din CIC si ...

Buna ziua,

Am o salariata care solicita revenirea din CIC si demisia incepand cu data de 16.06.2025.

1. II mai fac majorare de salariu?

2. Mai are din anul 2023 (inainte sa intre in CIC ) 16 zile de CO ramas.
Zilele de CO ramase, i le calculez la salariul care l-a avut inainte sa intre in CIC sau i le calculez din veniturile din cic (adeverinta de la ajpis) ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 12 Iunie 2025
Daca data revenirii = data incetarii , nu ar mai fi cazul modificarii de salariu.

In opinia mea , i se calculeaza la salariul avut dinainte de intrarea in CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile libere din co la incheiere cim Macondo Macondo Buna ziua. Mi-am dat demisia si am primit la lichidare o suma de bani pentru durata concediului de odihna aferent perioadei lucrate si neefectuat. Suma de bani ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic abbyhobincu abbyhobincu Buna ziua , Am o nelamurire si sper sa gasesc raspuns la dumneavoastra. In anul 2011 am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata . Ulterior , am primit o ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa terminare concediu ingrij copil pana la 2 ani aeveronica aeveronica Intrebare: daca la intrarea in CIC pana la 2 ani mai aveam de efectuat 35 de zile de concediu de odihna ( deci acum 2 ani), la revenirea la serviciu mai am ... (vezi toată discuția)