avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Familia mea din Romania ar putea sa-mi faca testament ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Familia mea din Romania ar putea sa-mi faca testament daca eu ...

Familia mea din Romania ar putea sa-mi faca testament daca
eu am valabil certificatul de nastere din Romania si pasaportul american? Actele de identitate din Romania sunt expirate
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:51, 14 Iunie 2025
Da, poate. La notar trebuie sa meargă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate inregistra casatoria din sua cu prenume putin diferit de actele romanesti (expirate) GraceS GraceS M-am nascut in SUA din parinti romani. La inregistrarea nasterei mele in SUA la ambasada Romaniei prenumele meu a fost schimbat putin (o litera). Deci este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sora mea s-a casatorit in anul 1996 in usa ,ambii soti ... mariazinveliu mariazinveliu Buna ziua Sora mea s-a casatorit in anul 1996 in USA ,ambii soti sunt cetateni romani, din pacate la acea vreme nu si-au inregistrat casatoria la starea ... (vezi toată discuția)
Cetatean cu dubla cetatenie Justitiarul71 Justitiarul71 Sunt un cetatean cu dubla cetatenie, romana si americana. La plecarea din America am uitat pasaportul romanesc acasa. Ajuns in Romania solicit eliberarea ... (vezi toată discuția)