avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa acordate retroactiv fostilor salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa acordate retroactiv fostilor salariati

Buna ziua ! Va supun atenției următoarea situatie: Instituția nu a avut posibilitatea sa acorde tichete de masa pentru ultimele 4 luni iar acum le acorda retroactiv salariatilor , Fostilor salariati , li se mai pot acorda tichetele de masa aferente acestor luni in care au lucrat ? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2025
gu_vio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 13 Iunie 2025
In opinia mea, ar trebui acordate , numai daca la acea vreme erau salariati.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa si concediu de maternitate smeagull smeagull Buna ziua, Cum ar trebui sa procedeze angajatorul pentru compensarea tichetelorde masa pe care le-a acordat in avans salariatei gravide, in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Cand si cum retineti impozitul pentru tichetele de masa? smeagull smeagull Buna ziua, In privinta impozitului nou introdus pentru tichetele de masa, m-am lovit si eu de o problema acuta: Situatia: unitatea acorda bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)