avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar despăgubire asigurare de viață BRD: Tatăl ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar despăgubire asigurare de viață BRD: Tatăl meu a decedat ...

Dosar despăgubire asigurare de viață BRD:

Tatăl meu a decedat în urmă cu două luni, în care am depus dosarul pt despăgubire . ( tatăl meu a făcut un credit de nevoi personale pt perioada 2022-2027) am trimis toate actele necesare , cert. Deces constatare de la spital , bilet de externare , trecut medical ( mi au cerut pe 5 ani înainte de credit deci pt perioada 2017-2022 însă eu le am transmis toate actele ce erau in dosarul medicului de familie . Dupa 35 zile de calendaristice, făcând presiuni asupra doamnei din agenția BRD , cei de la asigurări mi au transmis ca vor sa vadă și trecutul medical dacă există pt anii 2023-2024 . Întrebarea mea este , dacă tatăl meu a fost internat în 2023 la sp psihiatrie pt dezalcoolizare ( pe semnătura lui, ne am gândit ca i-ar face bine ajutorul de acolo, menționez ca nu a fost ceva grav , iar tatăl meu era asigurat, deci lucra. Aceste scrisori de atunci l ar încurca asupra dosarului? Menționez ca tatăl meu nu suferea de nicio boală înaintea creditului sau pe parcursul lui. Cu actele doveditoare în 2025 a murit din motivul : insuficienta hepato renală, ciroză decompensată mixtă ( menționez ca nu am niciun act care să ateste ca suferea de această boală în trecut , ba chiar până în 2025. Doctorul de familia poate crea o adeverință cum ca tata nu are un trecut medical pt 2023-2024? Sau se regăsește pe cardul de sănătate această internare? Dar conform poliței, nu ar trb sa afecteze pt ca nu a decedat din cauza consumului de alcool.

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare de viata Bibi2009 Bibi2009 Bina ziua. Revin si eu cu o problema pe care o au multi din cei care au imprumuturi in banci. In luna aprilie 2017 tatal meu a decedat si a lasat in urma un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am și eu o problemă cu orele pe minus....acum ... Dorel_Lupu-Toma Dorel_Lupu-Toma Bună ziua , am și eu o problemă cu orele pe minus....Acum ceva timp mi s-a adus la cunoștință că am 39 de ore în minus începând din anul 2022!!! ... (vezi toată discuția)
Dosar despăgubire asigurare de viață refuzat Bibi2009 Bibi2009 Buna ziua. Că și mulți alții mă aflu într-un impas și-a am nevoie de un sfat. In 2015\'tatal meu a făcut o refinanțare a unui credit la BRD , ... (vezi toată discuția)