Tatăl meu a decedat în urmă cu două luni, în care am depus dosarul pt despăgubire . ( tatăl meu a făcut un credit de nevoi personale pt perioada 2022-2027) am trimis toate actele necesare , cert. Deces constatare de la spital , bilet de externare , trecut medical ( mi au cerut pe 5 ani înainte de credit deci pt perioada 2017-2022 însă eu le am transmis toate actele ce erau in dosarul medicului de familie . Dupa 35 zile de calendaristice, făcând presiuni asupra doamnei din agenția BRD , cei de la asigurări mi au transmis ca vor sa vadă și trecutul medical dacă există pt anii 2023-2024 . Întrebarea mea este , dacă tatăl meu a fost internat în 2023 la sp psihiatrie pt dezalcoolizare ( pe semnătura lui, ne am gândit ca i-ar face bine ajutorul de acolo, menționez ca nu a fost ceva grav , iar tatăl meu era asigurat, deci lucra. Aceste scrisori de atunci l ar încurca asupra dosarului? Menționez ca tatăl meu nu suferea de nicio boală înaintea creditului sau pe parcursul lui. Cu actele doveditoare în 2025 a murit din motivul : insuficienta hepato renală, ciroză decompensată mixtă ( menționez ca nu am niciun act care să ateste ca suferea de această boală în trecut , ba chiar până în 2025. Doctorul de familia poate crea o adeverință cum ca tata nu are un trecut medical pt 2023-2024? Sau se regăsește pe cardul de sănătate această internare? Dar conform poliței, nu ar trb sa afecteze pt ca nu a decedat din cauza consumului de alcool.