avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ,am intrat in prenatal pe 2 iunie ,cand ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ,am intrat in prenatal pe 2 iunie ,cand trebuie sa ...

Buna ziua ,am intrat in prenatal pe 2 iunie ,cand trebuie sa mi se plateasca ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 13 Iunie 2025
La data cand se plateste salariul pe luna iunie . Obisnuit , in luna iulie .
OUG nr. 158 din 17 noiembrie 2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate
art.36
...
(3) Plata indemnizațiilor se face lunar de către:
a) angajator, cel mai târziu odată cu lichidarea drepturilor salariale pe luna respectivă, pentru asigurații prevăzuți la art. 1 alin. (1) lit. A;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca indemnizatiile aferente concediului prenatal si concediului postnatal gabriela31 gabriela31 urmeaza sa nasc la mijlocul luni decembrie,iar seful nu imi plateste concediul medical prenatal si post natal ? este legal aceasta situatie ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - când se plătește prenatalul? Anamariacosmina Anamariacosmina Asi dori sa stiu prenatalul si postnatalul se plateste in luna in curs sau luna urmatoare de la depunere la biroul sefului???multumesc astept un raspuns urgent ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de prenatal Livii1209 Livii1209 Buna dimineața. Din data de 13 octombrie pana pe 06.01.2020 am fost in concediu medical fiind însărcinată cu diagnosticul iminenta de avort. In luna ... (vezi toată discuția)