avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. rog respectuos sa-mi raspundeti daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. rog respectuos sa-mi raspundeti daca majorarea temporara ...

Buna ziua. rog respectuos sa-mi raspundeti daca majorarea temporara a salariului de baza cu sporul pentru lucru cu fonduri europene este considerat un venit permanent .Este o majorare care se acorda doar pentru perioada proiectului.multumesc
Cel mai recent răspuns: constantin333 , utilizator 12:41, 13 Iunie 2025
Poate fi considerat spor cu caracter permanent.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu odihna Aurica04 Aurica04 Buna ziua ! Societatea la care lucrez vrea de la data de 1 mai 2017 sa nu mai ia in calcul orele suplimentare lucrate de salariat la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente ce intra in calculul indemnizatiei pt. concediul de odihna argos1 argos1 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele sporuri sunt permanente si se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei concediului de odihna? - sporul de ... (vezi toată discuția)