avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt chirias de 10 ani al unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt chirias de 10 ani al unui apartament care s-a ...

Buna ziua, sunt chirias de 10 ani al unui apartament care s-a vandut.Noul proprietar mi-a transmis ca nu doreste prelungirea contractului de inchiriere si imi solicita eliberarea imediata a casei.
Dpdv noul proprietar comsidera ca neexistand intre mine si dansul un contract de inchiriere ,eu ocup casa fara drept si in consecinta va demara imediat procesul de evacuare prin forta din locuinta.
Intrebare: Ce drepturi am in calitate de fost chirias al fostului proprietar.
Am solicitat un termen de 3 luni ptr mutare dar am fost refuzat pe motivul ca doreste preluarea imediata a casei iar politia si instanta judecatoreasca nu au de ce sa intervina in acest caz, in cazul in care eu as cere sprijinul acestor institutii.
Dvs chemați politia în cazulnin care încearcă sa va evacueze forțat.Discutati cu un av ,ce spune proprietarul și cum interpretează legea are 0 relevanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea ... user43 user43 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea situatie: locuiesc cu chirie de 7 ani iar propietarul doreste sa ma mut din apartament in ... (vezi toată discuția)
Chirias- proprietarul cere evacuarea ry11 ry11 Buna ziua! In speranta ca cineva ma va putea sfatui o sa incerc sa enunt problema cu cat mai multe detalii. Este vorba despre un apartament inchiriat, la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt noul proprietar al unui apartament de 3 camere. am ... DanielD53 DanielD53 Buna ziua, sunt noul proprietar al unui apartament de 3 camere.Am preluat acest apartament avand un chirias de cativa ani de zile. Am cerut chiriasului sa ... (vezi toată discuția)