avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații pentru o rulotă în care se preparara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații pentru o rulotă în care se preparara și vinde înghețată?

Bună ziua,

Ce autorizații sunt necesare pentru o rulotă în care se dorește desfășurarea activității de preparare și vânzare a înghețatei?

Eu cred că sunt necesare autorizațiile doar de la dsvsa, mediu și primărie și negații de la DSP și ISU.

Ca și coduri CAEN sunt ok: 1052, 5611, 5612, 4724, 4711 sau sunt necesare și 1072 și 5630?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 19:55, 13 Iunie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hotarat sa imi deschid un magazin alimentar in satul natal ... Dani90 Dani90 Buna seara, m-am gandit eu ca nu am ce face si am hotarat sa imi deschid un magazin alimentar in satul natal, la adresa din buletin, au mai avut parintii ... (vezi toată discuția)
As vrea sa deschid o prajitorie de cafea (caen 1083) cafengescu79 cafengescu79 Buna ziua, As vrea sa deschid o prajitorie de cafea (CAEN 1083) si aș vrea sa știu care sunt normele de procedura (nu sunt 100% sigur ca așa se numesc) ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)