avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații pentru o rulotă în care se preparara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații pentru o rulotă în care se preparara și vinde înghețată?

Bună ziua,

Ce autorizații sunt necesare pentru o rulotă în care se dorește desfășurarea activității de preparare și vânzare a înghețatei?

Eu cred că sunt necesare autorizațiile doar de la dsvsa, mediu și primărie și negații de la DSP și ISU.

Ca și coduri CAEN sunt ok: 1052, 5611, 5612, 4724, 4711 sau sunt necesare și 1072 și 5630?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 19:55, 13 Iunie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)