avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații pentru o rulotă în care se preparara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații pentru o rulotă în care se preparara și vinde înghețată?

Bună ziua,

Ce autorizații sunt necesare pentru o rulotă în care se dorește desfășurarea activității de preparare și vânzare a înghețatei?

Eu cred că sunt necesare autorizațiile doar de la dsvsa, mediu și primărie și negații de la DSP și ISU.

Ca și coduri CAEN sunt ok: 1052, 5611, 5612, 4724, 4711 sau sunt necesare și 1072 și 5630?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 19:55, 13 Iunie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Centru de colectare deseuri de tip cadavre, medicamente, vopseluri, diluanti. petroi_valy@yahoo.com petroi_valy@yahoo.com Buna ziua. In ce conditii sau ce avize sunt necesare pentru putea face in cadrul unei primarii din comuna un centru de colectare deseuri de tip cadavre, ... (vezi toată discuția)