avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez sa mise prelungească dovada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez sa mise prelungească dovada deccolirculatie după ...

Cum procedez sa mise prelungească dovada deccolirculatie după ce am fost implicat într-un accident cu stb și am avut două victime din partea stb
Dacă dovada a fost eliberată cu drept de circulație, puteți face cerere la Parchet pentru prelungirea dreptului de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzu de a mi se elibera dovada de circulatie costel_dorofte2012 costel_dorofte2012 In luna iulie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea pt ca nu am acordat prioritate, in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie la procuror deutza_77 deutza_77 Buna ziua. Am avut un accident cu o victima. Mi s-a eliberat o dovada valabila 15 zile. In urma traumei, nu am mai fost in stare a conduce. Dupa 6 luni, am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)