avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Angajați pe termen determinat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Angajați pe termen determinat

Bună ziua,sunt unul din angajații casei de pensii publice pentru recalcularea pensiilor și digitalizarea dosarelor. Până acum ni s-a prelungit contractul pe termen determinat de 4 ori iar acum expiră pe 31 iunie 2025. Știți cumva ce se întâmplă cu noi ? Nimeni nu spune nimic dar sunt multe probleme la casele de pensii cu dosare neevaluate și alte probleme. Nimic nu este terminat. Soft nu este . Totul din pix. Aștept un răspuns dacă se poate . Tot respectul !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 13 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate am auzit exista posibilitatea sa se mai prelungeasca durata lor, dar nimic neoficial ..probabil dupa instalarea Guv se va sti ami bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului? copsy copsy buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare. sunt angajata cu contract pe periodata determinata si imi expira in data de 16 dec, am terminat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplătit de angajator? ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Astăzi mi-am luat concediu medical, după o zi lucrata , după ce m am întors la lucru din ccc, directorul spunandu-mi că nu știe dacă îmi va ... (vezi toată discuția)