avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sper să mă puteți ajuta cu niște sfaturi, sunt ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sper să mă puteți ajuta cu niște sfaturi, sunt într-o situație ...

Sper să mă puteți ajuta cu niște sfaturi, sunt într-o situație destul de delicată. Sunt studentă în anul I la o facultate privată din Arad, UVVG, și aș vrea să mă transfer la UMF "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca. Sunt din Republica Moldova și, din motive financiare și academice, consider că un transfer la o universitate de stat ar fi cea mai bună opțiune pentru mine pe termen lung.
Știu că procesul de transfer poate fi complicat, mai ales între o universitate privată și una de stat, și mai ales având în vedere că sunt cetățean non-UE. Aș aprecia enorm orice informație legată de condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a mă transfera la UMF Cluj.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:46, 14 Iunie 2025
Luați legătura cu cei de la UMF Cluj. Cu siguranță va vor da informații corecte și complete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Competenta generala divort Antoanela Geaman Antoanela Geaman Casatorie mixta cetatean roman- moldovean . Domiciliul comun al sotilor in Romania si au si un copil minor. Sotia ( cetatean moldovean) paraseste domiciliul ... (vezi toată discuția)