avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, soțul meu a fost condamnat la 3 ani cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, soțul meu a fost condamnat la 3 ani cu executare ...

Buna ziua ,soțul meu a fost condamnat la 3 ani cu executare pentru tentativa de furt ,in trecut a mai avut o faptă și a fost arestat 6 luni ,după care a fost eliberat condiționat iar a doua fapta a comis-o in timpul executării cu suspendare .
Întrebarea mea este: mai are dreptul încă o dată la eliberare condiționată ?
Sau în ce condiții poate fi arestat la domiciliu ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
Andreeaiftodi, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:34, 16 Iunie 2025
Buna ziua, La dvs este incidenta revocarea suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere, adica (...) instanta revoca suspendarea si dispune executarea pedepsei. Daca cea de-a doua infractiune era savarsita din culpa, mai mergea. Dar nu este din culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)
Termen de incercare MihaiIancu MihaiIancu Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare ContSters177235 ContSters177235 va rog sa mi spuneti 1.care este timpul limita ptr plata cheltuielilor jucatoresti? 2.cum se interpreteaza art 359 cod de procedura penala care atrage ... (vezi toată discuția)