avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sancționat pentru faptul că nu aveam asupra ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sancționat pentru faptul că nu aveam asupra mea cartea ...

Am fost sancționat pentru faptul că nu aveam asupra mea cartea de identitate și permisul de conducere în timpul conducerii auto.
Amenda aplicată este de 1215 lei (607,5 lei în 15 zile).
Totuși, documentul conține erori:
• Numele meu este incomplet: lipsește al doilea prenume, cratima și nu conține diacritice.
• pe Numărul cărții de identitate o cifră este greu lizibilă.
Doresc să știu dacă aceste erori pot constitui un motiv întemeiat pentru o contestație?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:26, 15 Iunie 2025
Fiind vorba de erori materiale, pentru judecãtor nu va fi motiv de anulare a P.V.
Identificarea se face prin C.N.P.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
Dapix, utilizator
Dacă sunteți identificabil după alte date, de exemplu CNP, e doar o eroare materială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acelas cnp la doua persoane broasca maria broasca maria nepotului meu ia venit cazierul cu doua condamnari are acelas CNP nume si prenume,doar al 2-lea prenume difera e trebuie sa faca pt a nu suporta consecintele ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca gresita cosming2018 cosming2018 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. Mama mea a divortat in anul 1995, facand si partajul, unde i-a ramas apartamentul. De fiecare daca cand ... (vezi toată discuția)
Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)