avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă cei de la CEDO,mai cer acte în plus față de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă cei de la CEDO,mai cer acte în plus față de ce am trimis ...

Dacă cei de la CEDO,mai cer acte în plus față de ce am trimis cui le cer,mie sau avocatului meu.Mentionez că de dosarul meu se ocupă avocatul pe care îl am.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:11, 16 Iunie 2025
O sa le solicite avocatului , care la randul sau le va solicita de la dvs.
Vorbiți cu avocatul.
Oricare dintre voi le poate trimite dar dacă aveți avocat angajat CEDO discuta cu avocatul.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen cedo anemary29 anemary29 am pe rol la cedo un dosar.acum cateva luni am primit o instiintare prin care mi se comunica ca dosarul meu se afla la cam 3 si mi s-au cerut ceva acte ... (vezi toată discuția)
Cedo Manuela Munteanu Manuela Munteanu Buna ziua, Mama mea a deschis un proces la CEDO pentru o casa, in anul 2005. Am parcurs toate etapele in Romania, am trimis actele, ni s-a raspuns ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul the mark the mark suntem 800 de persoane implicate intr-un proces,pe motiv ca avocatul nu a depus la dosar actele cerute de judecator desi avocatul dispunea de acele documente ... (vezi toată discuția)