avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am 5 ani vechime la companie si din motive ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am 5 ani vechime la companie si din motive ce nu tin ...

Buna ziua,am 5ani vechime la companie si din motive ce nu tin de mine,mai exact datorita discriminarii mi am dat demisia cu preaviz si am solicitat somaj,iar de la resurse,mi au zis ca nu am dreptul,ptr. ca eu am demisionat. Este corect ca nu am acest drept? Zilele de concediu ramase neefectuate in decursu anilor,mi le vor plati,sau cum este legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 16 Iunie 2025
Da, este corect ..demisia indiferent de motiv nu va da posibilitatea de a beneficia de somaj.
Multumesc,intrebam si de zilele din concedii neefectuate,daca am dreptul la plata
Zilele de CO neefectuate trebuie sa fie compensate in bani la incetarea c.i.m. indiferent de motivul incetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca demisionez fara preaviz,mai beneficiez de plata concediului de odihna efectuat sau neefectuat? Stelutasteluta79 Stelutasteluta79 As dori sa stiu daca demisionez fara preaviz cu acordul angajatorului,mai beneficiez de calculul concediului de odihna efectuat ..si la cat timp imi pot ridica ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)