Bună ziua.
Pe scurt sa nu obosesc cu detalii.La institutia mea activează mai multe centre cu diferite activități. La CCM negociat recent spune așa: centrul 1 primește 4 zile de concediu suplimentar, centrul 2 5 zile și centrul 3 7 zile! Eu activez la un centru care le deservește pe toate! Întrebare: nu am și eu dreptul la 7 zile?.. În anexa aferentă fiecărui angajat eu am primit numai 4! E posibil dpdv al CCM să prind și dreptul cel mai mare? Adică 7 zile? Multumesc frumos
Nu este menționat...sunt de fapt categoriile de beneficiari menționați în ccm ...iar cei care lucrează cu acești beneficiari sunt grupați pe centre...nici un. Centru nu e menționat... Am dat eu exemple pt simplificare...deci eu lucrez pt toți beneficiarii menționați în ccm...nu am dreptul la cel mai mare număr de zile?... Așa e stipulat în ccm ..categoriile de angajați nu pot cumula numărul de zile daca se regăsesc în mai multe situații,dar beneficiază de numărul cel mai mare ....
Sistem salarizare
sanda2s
Asa cum este precizat in lege, fiecare angajat este incadrat la un anumit cod COR din care rezulta o ierarhie functionala.
Intrebarea este: in aceeasi ... (vezi toată discuția)