avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dar rude necunoscute,cum procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dar rude necunoscute,cum procedez?

Buna ziua,
As dori sa fac succesiune dupa bunicul meu dar pe titlu este trecut si fratele lui . Eu fiind plecata de peste 35 ani din Ro nu-mi cunosc rudele. Cum pot proceda in acest caz?
Stiu ca trebuie sa merg la notar ,am vazut ce acte trebuiesc,le am pe toate dar cum contactez rudele necunoscute?
Multumesc pt. intelegere si indrumari.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta_Nicoleta , utilizator 13:54, 18 Iunie 2025
Cine a zis sa mergeti la notar?
Era un profesionist al dreptului sau un om oarecare?
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am stiut la cine sa apelez si am sunat la primarie. De acolo m-au indrumat spre notar. Notarul mi-a transmis ca pot astepta un an si daca nu se prezinta nimeni atunci pot face succesiune fara celelalte rude(doar ca trebuie sa-mi instiintez rudele singura).
M-am gandit sa apelez si la avocat dar 3 cu care am luat contact mi-au spus clar ca un avocat prezinta un caz doar daca are toate actele clare,dovezi si oameni (oameni pe care eu nu-i stiu!) Ei nu fac munca de detectiv ...
Sunt derutata de aceea mi-am facut curaj sa stiu aici poate dau de cineva OM !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz succesiune la notar tcaciuc48 tcaciuc48 Fratele a decedat in anul 2015,problema este ca sotia supravietuitoare initial aspus ca vrea sa faca succesiunea la notar,m-a lasat sa fac toate demersurile la ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj georgecojocaru georgecojocaru Buna ziua!As avea cateva intrebari despre divort , intrebari pe care le fac in numele soacrei mele.Ea traieste si lucreaza in Italia,si de 3 ani eu si prietena ... (vezi toată discuția)