avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copil abuzat psihic și emoțional la școală de dna ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copil abuzat psihic și emoțional la școală de dna învățătoare. ...

Copil abuzat psihic și emoțional la școală de dna învățătoare. Se încearcă mușamalizarea cazului de dna director. Cum se realizează un memoriu, pentru a-l depune la minister și inspectorat.Am dovezi clare din care rezulta o slaba pregătire pedsgogica și incompetenta în a soluționa cazurile de conflict de la clasa cu repetenți clasei.Instiga la bullying copiii și părinții acestora.Vreau sa depun memorii azi,dar îmi doresc sa ii deschid dosar penal.Aveti o recomandare de un avocat?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:04, 18 Iunie 2025
Buna ziua, cauza dvs trebuie intai analozata in dtaliu. Recomandarile de avocati nu sunt permise pe forum, puteti lua legatura dvs cu orice avocat de pe forum si sa discutati mai multe detalii pentru a stabili demersurile necesare si utile rezolvarii situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să inițiez un memoriu împotriva unui elev cu grave probleme de comportament, dar nu știu de unde să încep. puteți să îmi dați o idee? popovicidaniela popovicidaniela Buna ziua. Am un copil in cls 5 si in clasa lor s-a transferat un baiat cu grave probleme emotionale, verbale si comportamentale. Este foarte agresiv cu copii ... (vezi toată discuția)
Abuz la scoala. bună ziua. Întrebarea mea este ce putem face în cazul în ... Flavius46 Flavius46 Bună ziua. Întrebarea mea este ce putem face în cazul în care în clasa zero exista un copil care lovește copiii zilnic, le da picioare în burta, ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor. suntem părinți unui elev dintr-o școală primară ... gryg84 gryg84 Buna tuturor. Suntem părinți unui elev dintr-o școală primară unde sunt probleme destul de grave în clasa respectivă din parte unui copil. Pe scurt o ... (vezi toată discuția)