avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In 2023 luna a 6 am achiziționat crypto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In 2023 luna a 6 am achiziționat crypto

Buna ziua,
In 2023 luna a 6 am achiziționat crypto iar in 11.2024 am vândut o parte din ei(pe platforma, inca nu i-am transferat in cont).
Ținând cont ca au trecut 2 ani de la achiziția inițială ar trebui sa mai plătesc impozit?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o intrebare legata de contabilitate/fiscalitate marauder marauder Buna ziua, o intrebare legata de contabilitate/fiscalitate...sau poate juridica?! Problema se refera la tranzactiile cu monede virtuale. Persoana A cumpara ... (vezi toată discuția)
Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)