Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cristian.barbus 
	    	Utilizator

cristian.barbus 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 SANTIER	                   

In cazul de fata un sofer nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni.
La trecerea respectiva este camera video stradala montata de primarie sau politie ... (vezi toată discuția)
	                    SANTIER	                   

In cazul de fata un sofer nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni.
La trecerea respectiva este camera video stradala montata de primarie sau politie ... (vezi toată discuția)

homebet	                   

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile si am fost sanctionat cu amenda de 500 lei (250 lei in 48 de ore) pentru neacordarea ... (vezi toată discuția)
	                    homebet	                   

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile si am fost sanctionat cu amenda de 500 lei (250 lei in 48 de ore) pentru neacordarea ... (vezi toată discuția)

CRUMAN	                   

Doresc sfat pt. procedura de actionare in instanta impotriva unei contraventii rutiere soldate cu ridicare permis 30 zile, amenda si puncte.
Detalii: -[/u] ... (vezi toată discuția)
	                    CRUMAN	                   

Doresc sfat pt. procedura de actionare in instanta impotriva unei contraventii rutiere soldate cu ridicare permis 30 zile, amenda si puncte.
Detalii: -[/u] ... (vezi toată discuția)