Buna ziua !Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.
Fratele meu a decedat acum o luna . In anul 2012 ia facut fratelui meu un act de donatie cu sarcina .In urma decesului a ramas fiica fratelui meu el fiind divortati din 2008. . Mentionez ca fratele are si un apartament unde mama nu mai are acces din cauza fiicei . Mama are dreptul sa locuiasca acolo pana ii inapoiaza suma de bani care a ajutat la cumpararea acestui apartament? Am inteles ca daca nu ma inteleg amiabil cu ea sa ii dea suma de bani mamei in nnapoi pot avea castig de cauza in instanta deoarece ea nu vrea sa mai aiba vre-o legatura cu noi.fiind crescuta de parintii mamei dupa divort. Pot cere recalcularea sumei la la valoarea din ziua de azi ? Multumesc frumos!
Prea putine informatii dati , si cele date sunt incomplete, nu aveti cum sa primiti un raspuns , cu - macar - putina acuratete . Cine I-a facut act de donatie cu sarcina fratelui dvs. ? si care a fost obiectul donatiei , si ce sarcina ii revenea ? Mama dvs. nu are nici un drept daca doar si-a ajutat fiul . Daca l-a imprumutat , tot nu are drept de locuit , dar ar putea cere restituirea imprumutului nepoatei sale , pentru ca aceasta mosteneste atat bunurile tatalui sau , cat si datoriile lui . Daca mama are , urmare a imprumutului , o ipoteca pe acel apartament ( ma indoiesc ca ar avea , ca ati fi pomenit de ea ) , poate sa o execute . Dar , in oricare situatie , DVS. nu puteti cere absolut nimic , nici restituire , nici recalculare , nici sa va intelegeti amiabil , nici nimic , ca nu sunteti parte in acele tranzactii . Cat timp mama dvs. traieste , dvs. sunteti strain de intelegerile pe care le-a avut cu fratele . Prin urmare , nu puteti avea castig de cauza , ca nu aveti nici o cauza …
Imprumut bancar
corinalovely
Buna Ziua
Fratele meu a facut un imprumut bancar pt a-si cumpara un apartament acum un an. In prezent e in imposibilitatea achitarii ratelor bancare...ceea ce ... (vezi toată discuția)
Parinti - copii
marbit
Buna ziua. Am si eu o mare problema; problema datorata increderii prea mari in unicul meu frate si \" distinsa\" lui sotie.
In anul 1999, eu, in urma ... (vezi toată discuția)