avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt acasă in CCC și urmează să încep ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt acasă in CCC și urmează să încep serviciul ...

Bună ziua! Sunt acasă in CCC și urmează să încep serviciul în septembrie,soțul o să stea el cele două luni. Vreau să știu cum se calculează indemnizația pentru el? Cum este mai avantajos,să meargă în continuare la muncă sau să rămână cele două luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 17 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cuantumul indemnizației lunare este de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului.

Avantajos este sa mearga la munca ca primeste salariul care oricum este mai mare ca indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma interesează cum se calculează indemnizația ... denisa.adelina96 denisa.adelina96 Bună ziua! Ma interesează cum se calculează indemnizația pentru PFA. Am născut în luna iunie , am lucrat până în luna mai , în iunie am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pt creștere copil se plătește din brut sau net? Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua as dori să știu dacă indemnizația Pt creștere copil se socotește din salariu brut? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
cate zile de concediu de maternitate sa-mi iau (cea mai avantajoasa varianta)? dumitrunicole dumitrunicole Buna ziua! As dori sa ma sfatuiti care este varianta cea mai avantajoasa pentru mine. Sunt gravida, iar din saptamana 38 (01.10.2018) am intrat in ... (vezi toată discuția)