avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Se poate anula o amenda care a fost primita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Se poate anula o amenda care a fost primita prin posta ...

Buna ziua!

Se poate anula o amenda care a fost primita prin posta ptr.un auto care nu a circulat pe o portiune de drum care au mentionat ei in procesul verbal, trimis prin posta, un drum cu taxa si pe care este pus gps , cu care se poate dovedi cu contractul si respectiv filmarea. Politia Comunitara au facut o poza din mers la masina care a intors la giratoriu probabil au dedus ei ca ar trecut pe acolo.Multumesc!
Teoretic se poate dacă faceți dovada cu probele menționate despre o situație contrara celei reținute de agenții constatator în PV.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare viteza radar 170km/h (masina politiei e afla in miscare) sibianul sibianul Salutare, acum cateva saptamani am primit o hartie in posta in care mi se cerea sa specific cine a condus masina la inceputul lunii octombrie, am sunat ... (vezi toată discuția)
Retinere permis Cpr12345 Cpr12345 Buna ziua. Zilele trecute mi a fost retinut permisul de conducere pentru o depasire pe linie continua. Ma deplasam in afara localitatii in limita vitezei ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat inessro inessro in data de 8.09.2008 conduecam autoturismul pe drumul de la arad la timisoara. intre localitatile sag si vinga este o portiune de curba la dreapta in sens de ... (vezi toată discuția)